HE Williams Showroom

  • Location

  • Carthage, MO
  • Completed

  • 2017

CGA worked with HE Williams, a national lighting manufacturer on the remodel of an existing space at their corporate facility that is used as a product showroom. HE Williams was looking for a solution that showcased all of their products in one location and demonstrated practical applications within various settings. Display niches were provided around the perimeter of the showroom that allowed for categorizing similar types of lighting. A concrete sidewalk was created at the presentation wall that allowed for the display of exterior lighting types. Through the use of graphics, the sidewalk was complemented with abstract trees to create a sense of a "walk in the park" and provide context to the exterior lighting.